Societatea civilã vine lângã Alianta pentru Hunedoara

Liderul de sindicat Domokos Laszlo, independentul de pe listele CJ Hunedoara. Presedintele Sindicatului Huila din cadrul Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului, domnul Domokos Laszlo, va candida pe  listele ALIANTEI PENTRU  HUNEDOARA pentru Consiliul Judetean Hunedoara.

„Am lucrat cu Laszlo Domokos atunci când au apãrut problemele cu gratuitãtile pensionarilor minieri de la SNÎMVJ. Dacã în acea sensibilã problemã de recuperare a  drepturilor fostilor mineri am reusit de ce sã nu punem umãrul si pentru Hunedoara? Eu zic cã se poate”, a declarat domnul senator Haralambie Vochitoiu. Domokos Laszlo este si vicepresedinte al Confederatiei Meridian, fiind unul dintre liderii de sindicat care a avut mai multe întâlniri la nivel national sau european cu factorii decizionali din acest sector de activitate.

Advertisements

Un comentariu la „Societatea civilã vine lângã Alianta pentru Hunedoara

  • 28 aprilie 2016 la 11:57
    Permalink

    ACEST LASZLO DOMOKOS CANDIDA ACUM 4 ANI DIN PARTEA PDL E LIDERUL DE SINDICAT CARE TRAIESTE CA O CAPUSA PE SPATELE MINERILOR E PONTAT FICTIV DE ANI DE ZILE LA MINA PAROSENI ARE TELEFON ,MASINA SI COMBUSTIBIL NELIMITAT PLATIT DE MINERI,ARE AUTOMATE DE CAFEA IN HOLURILE MINELOR PENTRU CARE NU PLATESTE CHIRIE SI CURENT E OMUL CARE FACE EVAZIUNE FISCALA LA GREU CU CASUTELE DE VACANTA ALE MINERILOR DIN EFORIE……OARE ASTA E OMUL CARE SA NE REPREZINTE IN NICI UN CAZ…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.