Adolescentul din Petrosani care a omorât-o pe concubina tatãlui sãu a fãcut apel la sentinta judecãtorilor de la Tribunalul Gorj.

Dupã ce a fost condamnat la sapte ani de închisoare cu executare pentru omor, tânãrul, dar si celelalte pãrti implicate au contestat sentinta. Astfel, dosarul a fost înregistrat la Curtea de Craiova care va judeca primul termen la data de 26 aprilie 2016.

Teofil Vodislav Miodrag a fost condamnat la o pedeapsã de sapte ani de închisoare, sentintã pe care o va executa într-un penitenciar pentru minori si tineri. Potrivit sentintei de la Tribunalul Gorj, adolescentul va trebui sã achite, în solidar cu mama sa, Elvira Teodorescu, o sumã totalã de 65.000 de lei, constând în daune morale si materiale cãtre membrii familiei victimei, conform deciziei instantei. Tânãrul a fost elev în clasa a IX-a la Colegiul National de Informaticã din Petrosani si a ajuns în arest, anul trecut, pentru crimã. Procurorii au stabilit cã adolescentul a lovit-o pe iubita tatãlui sãu de trei ori cu pumnul în zona capului. Femeia s-a prãbusit inconstientã, dar adolescentul a continuat sã o loveascã cu picioarele. Legistii au explicat cã loviturile au fost atât de dure încât i-au rupt femeii patru coaste si splina. Tãnârul se aflã tot în spatele gratiilor, asta desi a avut zeci de încercãri de a scãpa de arestul preventiv.

Monika BACIU