Deputatul Cristian Resmeritã vrea sã ia contact cu problemele cetãtenilor

Cristian Resmeritã este candidatul Partidului Social Democrat la functia de primar al municipiului Lupeni, însã acesta vrea sã îsi facã cunoscutã si echipa de consilieri în rândul cetãtenilor.

Astfel, în dupã amiaza zilei de joi, dupã înregistrarea candidaturilor pentru alegerile locale din iunie, deputatul Cristian Resmeritã,  candidatul PSD la functia de primar la Primãria municipiului Lupeni, însotit de o delegatie de peste 200 membri ai Organizatiei  PSD Lupeni a desfãsurat o primã actiune pe strãzile din munoicipiul Lupeni. Mai exact, echipa care va ca candida la alegerile locale a fost în cartierul Bãrbãteni, strada Viitorului si zona parcului CAP, unde au stat de vorbã cu cetãtenii si le-au fãcut cunoscuti candidatii.„Am alãturi de mine o echipã bunã, oameni puternici, bine pregãtiti, cu care voi continua derularea proiectelor pentru dezvoltarea Lupeniului si am dorit sã mergem în fata cetãtenilor pentru ca acestia sã îi cunoascã si dupã data de 5 iunie, dupã câstigarea alegerilor,  împreunã sã facem front comun, locuitori si administratie si sã implementãm cele mai bune proiecte pentru orasul nostru”, a declarat Cristian Resmeritã, candidatul PSD Lupeni la functia de primar.

Monika BACIU

2 comentarii la „Deputatul Cristian Resmeritã vrea sã ia contact cu problemele cetãtenilor

  • 25 aprilie 2016 la 18:16
    Permalink

    sa va fie rusine Primar Si deputat. Pe strada unde va fotografiati falosi este si trotoarul fara scari ,distrus complect,iar voi treceti impasibili si fara rusine de cetateni.Ce tupeu de jeg aveti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.