Minele Lupeni si Lonea se inchid

Exploatarile miniere Lonea si Lupeni vor intra in program de inchidere, iar Valea Jiului va ramane doar cu doua unitati miniere. Astazi Ministerul Energiei a anuntat masura de salvare a Complexului Energetic Hunedoara. Aceasta vizeaza mentinerea in activitate a unitatilor miniere Livezeni si Vulcan, includerea pe program de inchidere a minelor Lonea si Lupeni, respectiv mentinerea a doua grupuri de la Termocentralele Mintia si Paroseni. Vom reveni cu amanunte.

24 de comentarii la „Minele Lupeni si Lonea se inchid

 • 22 aprilie 2016 la 15:13
  Permalink

  Ce stiu cei de la PNL -Tehnocrati? Sa inchida, sa distruga si sa taie salariile!!!

  Răspunde
  • 22 aprilie 2016 la 15:31
   Permalink

   Las ca vin cei de la PSD – politruci si le redeschid pe toate plus inca doua …

   Răspunde
  • 22 aprilie 2016 la 15:32
   Permalink

   Iar salariile vor fi triplate de doua ori …

   Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 16:54
  Permalink

  Daca nu treceau pe inchidere falimentul le manca .

  Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 17:28
  Permalink

  E bine fratilor???
  Asta inseamna guvern TEHNOCRAT + IOHANIS
  Pentru ei angajatii si problemele create la nivel social sunt doar niste cifre!!!!
  Cati ani de PNL mai trebuie sa treaca pentru a intelege ca e momentul unei schimbari majore in politica acestui judet?
  Cum alte judete au avut alternativa in ceea ce inseamna dezvoltare iar la noi au venit doar lanturi de magazine?!
  Rusine PNL si Rusine Molot

  Răspunde
  • 22 aprilie 2016 la 19:44
   Permalink

   PNL este de vina? De vine suntem noi,oamenii de rand,care suntem calcati in picioare,lasati sa murim de foame si nu luam nici o masura pentru ca ne este frica. Aplicam de fiecare data aceeasi vorba „asta e,mergem mai departe” unde sa tot mergi mai departe?

   Răspunde
  • 25 aprilie 2016 la 09:14
   Permalink

   votati PSD, a mai ramas cate ceva de vandut in tara asta pentru a plati salarii societatilor de stat falimentare….neam de retardati sub-educati…

   Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 18:50
  Permalink

  lupeniul trebuia inchisa prima ca mananca numai bani degeaba

  Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 21:57
  Permalink

  protestele lui vasile si incompetenta directoriilor au dus mina lonea, una din minele cele mai sigure din vale si cu investitii pt multi ani ,pe lista inchideri . in mandatele primarului paducel ,minele petrila si lonea se inchid ,paduriile dispar .solutia parasiti orasul.

  Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 23:05
  Permalink

  ORASUL PETRILA CONDUS DE UN MAISTRU ,FACUT LA APELUL BOCANCILOR COMUNIST ,SI MINA LONEA CONDUSA DE UN LIDER DE SINDICAT PE NUMELE LUI VASILE, ZIS MESIA, CU 10 CLASE ,CARE FACE CE VREA CU DIRECTORASII SI INGINERII SEFI ,AU DUS UN ORAS LA FALIMENT .oare cu ce am gresit ?

  Răspunde
 • 23 aprilie 2016 la 00:16
  Permalink

  Se vor inchide toate, este o chestiune de timp. Daca s-ar putea maine ar fi inchise toate deodata, le inchid pe rand pt a nu se creea tensiuni sociale. Valea Plangerii in cativa ani va ajunge Valea Pustie!

  Răspunde
  • 23 aprilie 2016 la 22:53
   Permalink

   Planul de distrugere a minelor este inclus in planul de distrugere a Romaniei ca stat national si a romanilor ca natiune. Acest plan este conceput de Oculta sionista si masonica mondiala. Romanii inca nu s-ai desteptat din letargia morbida in care ne-am afundat de multe decenii. Doar Cel de Sus mai poate salva tara si neamul acesta, dar EL iti da, nu-ti baga si in gura. Desteptati-va romani, ca ati dormit destul! Votati numai cu fortele politice de orientare nationalista si crestina!

   Răspunde
 • 24 aprilie 2016 la 09:50
  Permalink

  cum poti stapanii un oras? ii saracesti pe oameni ,inchizi tot ,scoli ,mine , apoi le dai ajutor social. si fraierii te voteaza . cu stima paducel NE VEDEM LA VOT !

  Răspunde
 • 24 aprilie 2016 la 11:36
  Permalink

  Exista doar o propunere de inchidere a minelor Lonea si Lupeni propusa de Ministerul Energiei catre Comisia Europeana. Aceasta este posibil sa fie respinsa deoarece CNH se afla in insolventa.

  Răspunde
 • 24 aprilie 2016 la 14:16
  Permalink

  acestea sunt rezolvarile guvernului tehnocrat care este condus tot de Iohanis si PNL si care au auvut sarcina sa inchida si cea ce a mai ramas.daoa as prin inchiderea celor doua mine mai pot uni sa puna mina pe niste bani.

  Răspunde
 • 24 aprilie 2016 la 14:39
  Permalink

  O solutie venita de la Bruxelles pe care guvernul de tehnocrati ai lui Iohannis le-a acceptat si le pun in practica fara vreun semn de resentiment fata de cei din Valea Jiului.

  Răspunde
 • 24 aprilie 2016 la 17:37
  Permalink

  BAI FRAIERILOR DE MINERI,LASA SA LE INCHIDE ,MERGETI SI MUNCITI IN ALTA PARTE.Va place sa sobolaniti in pamant pentru o roaba de cacat?..AAAA voua va este teama ca nu mai aveti loc de baut bere ????Lasa bai sobolanilor ca nu mai beti bere in BAIA MINERILOR,mergeti si voi sa beti o bere la local,la Londra ,Paris .Sanatate Grigorescule ,inchide dracului o data lagarul din valea jiului.

  Răspunde
  • 25 aprilie 2016 la 08:58
   Permalink

   fraiera a fost mata ca te-a facut pe tine

   Răspunde
 • 25 aprilie 2016 la 20:45
  Permalink

  Mai tehnocratilor, care sunteti voi tehnocrati, ce mai inchideti, mai? De desschis ceva, ati auzit?

  Răspunde
 • 26 aprilie 2016 la 08:02
  Permalink

  da, Ponta nu a fost bun Bucurestiul a hotarat soarta celor multi,avem tehnocrati o sa ne stearga Valea Jiului de pe harata…… pana acum am stat in genunghi de acum vom sta pe burta sa asteptam sfarsitul……

  Răspunde
 • 26 aprilie 2016 la 10:49
  Permalink

  Curand se vor inchide toate si nu o sa mai ai unde sa muncesti…felicitari conducerii ca nu le pasa de soarta oamenilor si a tarii, altceva inafara de a fura si a inchide nu stiu…felicitari si celor ce au vrut conducere de tehnocrati, acum stati cu capul in pamant si suportati guvernul, ca voi l-ati vrut!

  Răspunde
 • 27 aprilie 2016 la 09:10
  Permalink

  pe perioada mandatului domnului Ponta nu s-a inchis nici o mina,daca Bucurestiul a ales TEHNOCRATI, ne-au hotarat si soarta noastra…

  Răspunde
 • 6 mai 2016 la 12:21
  Permalink

  Pacat ca vor ramane oamenii fara serviciu. S-a gandit cineva la ei? Din ce isi vor mai intretine familiile?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.