Cristian Resmeritã s-a înscris în cursa pentru Primãrie

Cristian Resmeritã a intrat, oficial, în cursa electoralã pentru fotoliul de primar. Presedintele PSD Lupeni si-a depus candidatura pentru functia de primar, la biroul electoral de circumscriptie, acesta fiind însotit de o parte din cei care vor fi consilieri locali.

Cristian Resmeritã vrea sã continue proiectele începute de tatãl sãu, Cornel Resmeritã, dar o ambitie personalã este dezvoltarea localitãtii. “Pentru  pozitia de primar al municipiului Lupeni ca si candidat am fost desemnat eu. Vreau cã din calitatea pe care o am în momentul de fatã, de presedinte al PSD Lupeni, în urma discutiilor pe care le-am avut cu cetãtenii, cu membrii organizatiei locale am luat aceastã decizie. Vreau sã merg pânã la capãt. Consider cã pentru municipiul Lupeni este vremea unui nou început, trebuie venit cu o echipã care sã continue ceea ce a fãcut administratia, poate cã prindem si un moment mai favorabil din punctul de vedere al candidatului pentru cã spre deosebire de toti ceilalti contracandidati stiu absolut tot ceea ce este de fãcut pentru a conduce o comunitate. Fiecare mai avem de învãtat, de aceea o sã accept sugestii pe perioada mandatului”, a declarat Cristian Resmeritã, candidatul PSD la Primãria Lupeni. A fost prezentatã si echipa de consilieri, iar din aceasta nu mai face parte Cornel Resmeritã, primarul în exercitiu al municipiului Lupeni si Cornel Lungan, viceprimarul localitãtii. “Eu consider cã toti membrii echipei sunt pe primul loc. Am nevoie de ei, rog populatia din municipiul Lupeni sã fie alãturi de candidatii pentru Consiliul Local din partea PSD, pentru cã numai împreunã cu dânsi putem sã facem niste lucruri bune pentru cã indiferent cât de pregãtit este cel care devine primar, fãrã niste consilieri buni alãturi de el nu poate sã facã nimic. Pe lista de candidati pentru Consiliul Local Lupeni nu fac parte nici domnul primar Cornel Resmeritã, nici domnul viceprimar Lungan. Domnul primar si domnul viceprimar rãmân alãturi de echipa noastrã. Multumesc si domnului primar si domnului viceprimar pentru activitatea de 16 ani pe care au avut-o împreunã si vreau sã vã asigur cã chiar dacã dânsii nu sunt pe aceastã listã de Consiliu Local rãmân alãturi de echipa pe care o voi forma”,  a mai spus sursa citatã.

Cristian Resmeritã vrea sã câstige alegerile, dar îi îndeamnã pe cetãtenii din Lupeni sã sustinã si echipa de consilieri. “Împreunã cu întreaga echipã am mers si am depus dosarele pentru cel care va candida pe pozitia de primar si pentru cei care vor candida pentru pozitiile de consilieri locali din partea Partidului Social Democrat din organizatia Lupeni. Ca presedinte al acestei organizatii, am alãturi de mine o echipã foarte bunã, o echipã de oameni devotati, o echipã de oameni care au înteles cã nu putem toti sã fim pe primul loc la consilierii locali, nu putem sã fim toti candidati pentru pozitiile de primari, însã este o echipã care a înteles cã fiecare om care face parte din aceastã echipã este într-o mare familie, niste oameni care au înteles cã fiecare om care face parte din aceastã echipã poate sã vinã cu niste lucruri bune pentru zona, pentru cartierul, pentru blocul în care fiecare noi locuim. Scopul organizatiei PSD Lupeni este sã câstige alegerile din 5 iunie, mai mult doresc sã rog cetãtenii sã fie alãturi de candidatul Partidului Social Democrat si din punct de vedere al Consiliului Local, pentru cã fãrã sã ai o echipã de consilieri locali puternici, oameni care sã fie pregãtiti, oameni care sã înteleagã anumite lucruri, care sã îsi asume anumite lucruri este foarte greu. Am nevoie alãturi de mine de o echipã de consilieri puternici”, a conchis Cristian Resmeritã, candidatul PSD la Primãria Lupeni.

Aproape 2000 de lupeneni si-au arãrat sustinerea fatã de Cristian Resmeritã si echipa sa de consilieri. Listele electorale au fost semnate de circa 1800 de cetãteni ai municipiului Lupeni.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.