Dupã cãmila Petros, circul mai are doi „cetãteni” de Petrosani

Circul Nemeth a fost primul care a adus la Petrosani o cãmilã care a si fãtat acum doi ani. Puiul Petros este acum de 2 m înãltime, dar culmea, de o zi s-au nãscut aici si o lamã si un ponei negru, semn cã Petrosaniul le prieste.

Acum 2 ani, la Petrosani s-a nãscut prima cãmilã care a si primit numele Petros. Este un mascul care acum are deja doi metri si în turma care a venit cu circul din Petrosani se recunoaste de departe, fiind cel mai semet exemplar tânãr. Tiberiu Iacob Ridzi, cel care i-a fãcut certificat de nastere la Petrosani, a venit sã îl viziteze si a fost extrem de încântat sã afle cã miercuri noaptea s-a mai nãscut un pui de lamã si un ponei. „E o bucurie pentru noi. La Petrosani sunt din nou cei cu circul si vedeti cât a crescut cãmila Petrus  în 2 ani de zile. Peste doi ani, probabil cã îi veti vedea la fel de mari si pe poneiul si lama care s-au nãscut acum la Petrosani. A crescut surprinzãtor de mult, nu  mã asteptam sã fie atât de mare. Eu cred cã e cel mai mare si cel mai frumos de aici” Acum doi ani la Petrosani s-a nãscut prima cãmilã si circul Nemeth a revenit acum. Este un circ care, asa cum spun cei care vin cu el, a fost lãsat mostenire din tatã în fiu, fiind la cea de a 4-a generatie. Are reprezentatii cu cai, ponei, cãmile, lame, iaci si dresuri si acrobatii interesante. Toti copiii sunt asteptati în arenã si, mai mult, sã vinã si sã vadã poneiul negru nãscut la noi, dar si puiutul de lamã.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Dupã cãmila Petros, circul mai are doi „cetãteni” de Petrosani

  • 22 aprilie 2016 la 00:27
    Permalink

    La ce fauna politica avem pe aici, le putem rezerva un numar la circ

  • 24 aprilie 2016 la 17:40
    Permalink

    Numele celor doi veniti cetateni din circ se numesc Timpau si Ritzi..Dar cele mai mari anilmale de circ sunteti voi..cetatenii care le acodrati votul.Succes la circul din 5 iunie 2016.

Comentariile sunt închise.