Închisoare cu suspendare pentru doi rãniti si patru masini avariate

PAtru masini fãcute praf, doi rãniti si un sofer fãrã permis rupt de beat, totul este egal cu 1 an si sapte luni de închisoare cu suspendare. Atât a primit de la prima instantã Ciprian Iedlicicã, individul care a provocat un accident teribil în fata Primãriei Petrosani.

Acesta s-a urcat rupt de beat la volanul unei masini de teren  si dupã o plimbare în vitezã prin centru municipiului Petrosani, a pierdut  controlul volanului si s-a oprit în trei autoturisme. Douã femei au rãmas încarcerate într-unul  si au avut nevoie de  spitalizare.

Ciprian Iedlicicã a primit o pedeapsã de un an si o lunã pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de cãtre o persoanã care nu posedã permis de conducere, un an si o lunã închisoare pentru conducere sub influenta alcoolului. Judecãtorii de la Petrosani au adãugat si un spor de pedeapsã, respectiv o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, pedeapsa  rezultantã fiind de 1 an si 7 luni închisoare.

Totodatã, magistratii au dispus amânarea aplicãrii pedepsei si au stabilit ca termen de încercare o perioadã de 2 ani. ”Ia act cã pãrtii civile Gabor Rozinca i-a fost achitat prejudiciul în cuantum de 10.000 lei de cãtre persoana responsabilã civilmente Carpatica Asig SA si cã partea civilã nu mai are alte pretentii civile. În baza art. 20 al.4 CPP constatã cã persoana vãtãmatã Rotaru Sanda nu a indicat întinderea pretentiilor si a probelor pe care se întemeiazã pretentiile civile, astfel cã aceasta nu se mai poate constitui parte civilã în cadrul procesului penal, putând introduce actiunea la instanta civilã”, se aratã în solutia magistratilor care nu este definitivã.

  1. Gânju

Un comentariu la „Închisoare cu suspendare pentru doi rãniti si patru masini avariate

  • 19 aprilie 2016 la 22:36
    Permalink

    ce mutra de dobitoc sinistru. un momârlan prost. ce sa faci mon cher? se la justis. pute, manca-o-ar viermii. eu cred ca judecatorii astia de jalea viului nu prea ies din case. traiesc asa in universul lor. altfel nu-mi pot explica viziunea lor asupra vietii..rusine buli?or, rusine..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.