Nu vor mai fi modificate listele cu candidatii propusi de liberali pentru primãriile din Valea Jiului. Asta a spus-o chiar conducerea acestei formatiuni politice, dupã ce, de la lansarea oficialã si pânã acum, lucrurile s-au întors de tot pe dos.

Liberalii rãmân pe pozitii de acum înainte si asta a tinut sã sublinieze chiar Adrian David, cel care se ocupã de campania hunedoreanã, dar si Bogdan Tâmpãu, vizibil iritat de faptul cã a fost întrebat dacã se mai rãzgândeste, cã nici candidatii nu mai sunt siguri. A zis, însã, cã nu vor mai fi modificãri si, mai mult, PNL-istii au stabilit chiar un grafic cu lansãrile lor oficiale. „Fiecare dintre candidatii PNL pentru functia de primar la toate localitîtile Vãii Jiului au fost desemnati, au fost validati de cãtre birourile judetene ale PNL si vã vom face cunoscutã data lansãrilor”, a declarat la Petrosani Bogdan Tâmpãu, presdinte PNL Hunedoara.

Lansãrile oficiale au loc în câteva zile si a fost deja stabilit programul pe orase.

„As dori sã încep cu municipiile Vulcan si Lupeni. Lansarea candidatilor, la Vulcan Alina Anamaria Cârstoiu si la Lupeni, Constantin Brânduse, în 21 aprilie 2016, ora 17,00 la Vulcan la Cinema Luceafãrul si ora 19,00, la Lupeni la Montana. Petrila, Ilie Pãducel, se lanseazã în 22 aprilie, la Casa de Culturã, la ora 17,00. Pentru Aninoasa si Uricani, lansãrile vor fi în cursul lunii mai”, a declarat Adrian David, vicepresedinte al PNL Hunedoara. Liberalii au rãsturnat socotelile de acasã ale mai multor alesi locali, iar primul care a fost mazilit, chiar înainte de lansarea oficialã, a fost Costel Avram. A urmat Adrian Rus la Petrosani si altii din judet, dar acum, liberalii spun cã lista rãmâne intactã si nu va mai suporta alti candidati.

Diana Mitrache