Inspectorii DSV Hunedoara – controale numeroase

Circumscriptia Sanitar Veterinarã si Pentru Siguranta Alimentelor Petrosani din cadrul DSV Hunedoara si-a intensificat actiunile de control în unitãtile de alimentatie publicã de pe raza Vãii Jiului, dat fiind faptul cã sãrbãtorile pascale sunt foarte aproape.

Inspectorii sanitar-veterinari spun cã verificãrile au scop preventiv si vor sã elimine riscul unor îmbolnãviri ale populatiei. Astfel, inspectorii sanitar-veterinari recomandã evitarea achizitionãrii de produse pascale de la vânzãtorii ambulanti ocazionali sau chiar de la cunostinte. Aici ar fi vorba în special de prãjituri, cozonaci, torturi sau ouã vopsite. „Ar fi bine sã fie evitatã cumpãrarea de produse din locuri neautorizate si la preturi mai mici, deoarece acestea s-ar fi putea dovedi a fi periculoase pentru sãnãtate. Sfatul meu este sã fie evitatã achizitionarea de prãjituri sau torturi fãcute acasã sau în laboratoare de ocazie”, spun inspectorii. Nici marile magazine nu scapã de controale, mai ales cã au fost o serie desuspiciuni cu privire la unele produse.

 1. Gânju

2 comentarii la „Inspectorii DSV Hunedoara – controale numeroase

 • 19 aprilie 2016 la 09:15
  Permalink

  aveti mare grija la prajiturile de la Kaufland eu personal si fam mea am avut probleme de sanatate am fost la protectia consumatorului dar degeaba asa ca ATENTIE !!! si controale se fac degeaba ca nu se spune unitatea cu probleme se spune doar ca s-au gasit nereguli dar niciodata nu se da nume

  Răspunde
 • 19 aprilie 2016 la 09:19
  Permalink

  ai mare dreptate solo si eu am cumparat o savarina si m-a durut burta 3 zile si eu am sunat la prot consumatorului si mi-a cerut toate actele sa le duc oare trebuia sa duc si contractul de la casa? vai de noi sunt toti pe o mana .Oare ce firma aduce prajituri acolo stti? si a cui este firma?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.