Tânãrul are la activ mai multe condamnãri pentru furt din autoturisme, în special din taxi si maxi taxi de unde fura mãruntisul pregãtit de soferi pentru rest. Aflat într-un spital penitenciar, Armeanu Alin Constantin sperã sã-i convingã pe pe judecãtori sã-i micsoreze pedepsele. Pânã acum n-a avut succes si cererile sale au fost respinse pe bandã rulantã.

Individul de 32 de ani a spart mai multe autovehicule de transport persoane din care a furat bunuri si bani, fiind condamnat la nu mai putin de 10 ani de închisoare. Nu este singurul dosar în care este tras la rãspundere pentru furt, în unele fiind deja pedepsit iar altele sunt pe rolul instantei. Armeanu Alin Constantin a cerut revizuirea dosarelor, recidivistul fiind nemultumit de pedepsele mari, iar una din solicitãrile sale s-a discutat, ieri-joi, la Judecãtoria Petrosani. Armeanu a fost prins în flagrant dupã ce a spart mai multe autovehicule într-o singurã noapte, iar complice îi era o adolescentã de 17 ani din localitatea Petrila. Hotul avea asupra lui mai multe instrumente cu care actiona, dar si bunuri si sume de bani a cãror provenientã nu o putea justifica, au explicat politistii la momentul retinerii.

Bãrbatul a obtinut clementa unora dintre pãgubiti, însã, acest lucru nu l-a salvat de la o pedeapsã drasticã. Judecãtorii de la Petrosani l-au condamnat pentru furt calificat la 4 ani închisoare pentru fiecare spargere si au adãugat un spor de o treime din totalul pedepselor, respectiv 6 ani. Astfel pedeapsa rezultatã este de 10 ani închisoare în stare de detentie.

Maximilian Gânju