Invitatie la distractie protejând mediul înconjurãtor

Concurs de ecologizare si orientare turisticã. Dacã vremea va permite, astãzi, va avea loc o nouã editie a Zilei Verzi. Primãria municipiului Petrosani si Casa ProUrbis organizeazã cea de-a V-a editie a evenimentului dedicat mediului înconjurãtor.

“Ne pregãtim pentru Ziua Verde. Vineri dimineata mã întâlnesc cu copiii si adolescentii la a V-a editie a acestei actiuni care anul acesta are un program diferit, pe care l-am creat împreunã cu membrii asociatiei Casa Pro Urbis, partenerii primãriei la aceastã actiune. Ni s-au alãturat si tinerii de la Consiliul Consultativ care vor avea o participare activã la toate activitãtile programate. Vorbim despre sport, îngrijirea mediului înconjurãtor, distractie, program artistic, aventurã în naturã”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Elevii se vor întâlni cu primarul si cu ceilalti parterneri implicati în actiune, mâine, la ora 10 în rotonda de lângã Teatrul Dramatic ID Sîrbu.

“Ne vom deplasa cu totii spre zona de agrement Brãdet unde vor avea loc concursurile sportive: cros si orientare turisticã. Vom face împreunã si o actiune de ecologizare a zonei, iar cei mici de la clasele I vor realiza desene pe asfalt. În paralel vom avea un spectacol oferit de elevii scolilor si colegiilor. Totul în minunata pãdure a Brãdetului, de care ne vom bucura cu sigurantã cu totii”, mai spune primarul.

Evenimentul este conditionat de starea vremii. În cazul în care plouã, actiunea nu va mai avea loc.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.