Primar cu doar un sfert din voturile alegatorilor. Primarul orasului Uricani, Danut Buhaescu, a fost reconfirmat in functie in urma scrutinului de duminica. Ieri a primit votul a doar 2662 de uricaneni.

La Uricani, la urne s-au prezentat doar 3934 de alegatori din numarul total de 8618. Astfel, conform statisticilor, Danut Buhaescu a primit doar 2662 de voturi. Se pare ca pe uricaneni nu i-a interesat cine le va conduce localitatea in urmatorii patru ani. Acesta se pare ca este motivul care sta la baza numarului mic de votanti care s-au prezentat la urne. Celelalte voturi au fost redirectionate catre reprezentantii celorlalte formatiuni politice.

Petrilenii, cei mai interesati de vot

Dupa statisticile in ceea ce priveste prezenta la urne, petrilenii au fost cei mai numerosi, duminica, in sectiile de votare. Astfel, aici si-au exercitat  dreptul de alegator peste 12 mii de cetateni. Si aici, insa primarul a fost ales cu putine voturi. Ilie Paducel a fost ales cu aproape 4000 de voturi, lucru care nu reprezinta insa majoritatea alegatorilor.

La Petrila si la Vulcan primarii au fost alesi cu majoritatea voturilor. La Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a obtinut peste 12 mii de voturi din totalul celor 18.821.

Raul IRINOVICI