Toate cele 3 victime ale „bãtãusului” din Straja si-au retras plângerile, iar Constantin Palesicã a fost pus în libertate marti la prânz.

Palesicã a fost adus la Petrosani din arestul IPJ Gorj, unde s-a aflat de la incidentul din Straja, când a lovit o salvamontistã, barmanul si încã un angajat al clubului din statiunea montanã si a creat o adevãratã isterie în zonã. Din pãcate, Miruna Inel, care a mai avut încã o tentativã sã îsi retragã plângerea, dar un notar a refuzat acest lucru, a decis cã pânã la urmã îl iartã. Asta, chiar dupã ce imaginile cu ea, cum este lovitã de Constantin Palesicã au revoltat si isterizat toatã presa centralã si localã. Si ceilalti doi bãrbati agresati au decis sã îsi retragã plângerile. Instanta a constatat cã nu mai existã plângeri pe numele lui Sorin Constantin Palesicã si astfel l-a pus în libertate de îndatã. Singurul care a  iesit sifonat a fost doar jandarmul aflat în bar la acea orã, omul fiind apostrofat de întreaga opinie publicã pentru  faptul cã nu a intervenit.

Mai mult, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificãrilor cu privire la comportamentul subofiterului din cadrul unitãtii, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii.

Diana Mitrache