Bãrbatul a cerut sã fie cercetat în stare de libertate de cãtre procurori, pentru cã si-a abuzat iubita minorã. Magistratii Tribunalului Hunedoara nici nu au vrut sã audã de solicitarea individului si au mentinut decizia primei instante, astfel cã Duma Ioan Daniel îsi va petrece sãrbãtorile în celula de arest.

Tânãrul de 27 de ani, din Petrila, este acuzat cã si-ar fi sechestrat prietena, o adolescentã de 17 ani, din Rovinari, a violat-o, a bãtut-o pânã i-a rupt trei coaste si a înfometat-o timp de mai multe zile. Anchetatorii mai spun cã a recurs la asemenea fapte din gelozie, însã, individul a considerat cã nu este suficient calvarul la care a supus-o pe minorã.

Acesta a tãiat-o pe adolescentã în zona organelor genitale, minora fiind salvatã dupã douã zile de chin de un echipaj de politie din Petrila. Adolescenta a fost internatã într-un spital din Rovinari si încearcã sã-si revinã dupã calvarul trãit la Petrila. Apropiati ai tinerei au spus printr-un mesaj trimis pe o retea de socializare, cã individul a mai agresat-o pe adolescentã si-i reprosa constant cã-l însealã. Nici unul dintre prieteni nu s-a gândit cã gelozia individului este atât de mare încât sã-i întunece mintile si sã recurgã la fapte de o cruzime greu de imaginat. Acestia cred cã individul ar fi fost în stare, dacã minora nu era salvatã de politisti, sã continue sã o tinã sechestratã si chiar sã-i punã viata în pericol.  Duma Ioan Daniel este suspectat si cercetat pentru mai multe infractiuni grave, de la viol si lipsire de libertate pânã la rele tratamente aplicate unui minor si dacã va fi gãsit vinovat riscã ani grei de închisoare.

Maximilian Gânju