Sedintele Consiliului Local de la Petrila sunt tratate cu superficialitate de cãtre consilierii locali. Primarul orasului Petrila, Ilie Pãducel, i-a convocat, de urgentã, pe consilieri pentru a vota proiectele care au trecut în cadrul sedintei ordinare.

Sase din 19

La sedinta convocatã de primarul orasului Petrila, Ilie Pãducel, au fost prezenti doar sase consilieri locali din cei 19 câti are legislativul. Nici mãcar cel care a convocat sedinta, adicã primarul nu a fost prezent la sedintã. În cadrul sedintei de ieri ar fi trebuit supuse spre aprobare mai multe proiecte de hotãrâre printre care si rectificarea bugetului local al orasului Petrila. Nefiind întrunit cvorumul, sedinta a fost declaratã nestatutarã.

“Dacã nu vin la sedintã, nu se tin. Consilierii sunt plãtiti pentru fiecare sedintã”, a declarat Toma Vãrgatu, secretarul Primãriei Petrila. Nu este pentru prima datã, în acest an, când la Petrila nu se pot tine sedintele de Consiliu Local din cauza consilierilor care nu îsi respectã angajamentele. Consilierii locali prezenti, ieri, la sedinta care nu a avut loc au fost Vasile Jurca, Doinita Bãlãesc, Cornel Preda, Zoltan Benche, Ioan Temneanu si Doina Dragomir.

Monika BACIU