Concedierea nu se judecã cu celeritate

Procesul în care fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara contestã decizia de concediere a primit termen. Emil Florut a actionat în instantã Complexul Energetic Hunedoara pentru faptul cã a fost concediat.

Dupã patru luni de asteptare, dosarul are termen. Tribunalul Bihor a stabilit prima datã de jucatã pentru 30 iunie, deci Emil Florut încã mai are de asteptat  o decizie instantei în acest caz. Fostului director general al CEH i s-a reprosat faptul cã nu a trimis membrilor CA raportul de activitate pe trimestrul III, cã ar fi absentat prea mult de la sediul societãtii si cã ar fi avut o relatie deficitarã cu sindicatele. Emil Florut a fost desemnat în functia de director general al CEH în luna septembrie 2015, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativã a întreprinderilor publice. Emil Florut, cel care a fost revocat din functie si a actionat în instantã Complexul Energetic Hunedoara. Potrivit tabelului preliminar al creantelor CEH, Emil Florut ar avea de recuperat 510.300 lei din drepturi salariale.
Adunarea creditorilor va avea loc la Tribunalul Hunedoara în cel mult 5 zile de la data publicãrii în Buletinul procedurilor de insolventã a tabelului preliminar al creantelor. Creditorii Complexului Energetic Hunedoara vor stabili dacã aprobã sau nu planul de reoganizare pentru societate.

Monika BACIU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.