USP ar da viceprimarul la Petrosani

Raportat la  numarul de mandate obtinute pentru Consiliul Local de Uniunea Social Populara, dupa cum arata ieri numaratoarea paralela, viceprimarul municipiului Petrosani ar trebui sa revina acestei formatiuni politice. Schimbari s-ar mai putea produce dupa redistribuirea voturilor. USP are in Consiliul Local Petrosani noua mandate iar USL-ului i-au revenit opt locuri de consilier local, astfel ca viceprimarul localitatii ar fi desemnat de alianta politica cu cel mai bun scor.

In urma redistribuirii ar putea ca USP sa obtina 10 mandate sau la fel de bine ar putea fi egalitate la noua. Intelegerea initiala dintre conducerile celor doua formatiuni politice spune ca viceprimarul va fi ales de la cei care au cele mai multe mandate, insa lucrurile s-ar putea schimba dat fiind faptul ca votul decisiv pare a fi in mainile celor de la PP-DD, care acced in CL Petrosani.

„Intelegerea intre noi si USL a fost inca de la startul campaniei electorale, ca in cazul in care noi avem cu un consilier local mai mult decat ei sa desemnam viceprimarul si si invers. Eu sper ca liderii lor sa se tina de cuvant si conform intelegerii, la Petrosani, ar trebui sa avem functia de viceprimar”, spun surse din cadrul USP Petrosani.

De cealalta parte, reprezentanti ai PSD Petrosani admit ca a existat o discutie. „Exact nu stiu amanuntele discutiei dar calculul nostru era altul, eram convinsi ca vom avea mai multe mandate decat PDL si vom desemna viceprimarul. Cred ca totul se va decide acum la negocieri si vicele va fi dat de cel care atrage PP-DD-ul de partea sa. Noi speram sa avem primarul si liberalii viceprimarul”, spun surse din cadrul PSD Petrosani.

Daca Uniunea Social Liberala ar fi castigat Primaria Petrosani, propunerile vehiculate pentru viceprimar erau: Costel Postolache (PSD) si Alin Simota (PNL) ori un alt consilier al PNL. In cazul USP lucrurile sunt mult mai simple, actualul primar, Tiberiu Iacob Ridzi, mergand pe mana celui care i-a fost secund si in mandatul trecut, respectiv Claudiu Cornea.

Maximilian Ganju

7 comentarii la „USP ar da viceprimarul la Petrosani

 • 11 iunie 2012 la 21:10
  Permalink

  Parca intrarea in posesia functiei de viceprimar ar ameliora din esecul total al USL-ului!!!! Sa fim seriosi!!!! Ne agatam de niste chestii marunte…doar, doar de s-ar mai putea spala din rusine!!!! La a ne lauda si visa frumos in mod repetat suntem CAMPIONI

  Răspunde
 • 12 iunie 2012 la 03:34
  Permalink

  Ar fi frumos sa schimbati Viceprimarul(aroganta intruchipata –polipi)–puneti o femeie cu dictie si prestanta

  Răspunde
 • 12 iunie 2012 la 05:05
  Permalink

  Nu cred ca este cazul sa ne agatam de functia de viceprimar. La primar cam stiam ca nu prea avem cum invinge, am crezut insa cu totii ca putem sa castigam la CL dar a iesit rau. In ziua votului TSD a fost structura cea mai bine organizata, armonizata si vigilenta.

  Răspunde
 • 12 iunie 2012 la 12:55
  Permalink

  Asa este „georgica” TSD trebuie sa produca in urmatorii 4 ani un tanar care sa poata lupta cu sanse in fata actualului primar de la Petrosani. Ceilalti suntem niste mascarici de varsta medie sau mai batrani care pierdem la scor plini de „succesuri” scrutin dupa scrutin.

  Răspunde
 • 13 iunie 2012 la 09:21
  Permalink

  pe infumuratul si arogantul de Cornea…???

  Răspunde
  • 13 iunie 2012 la 11:39
   Permalink

   nici sa deschida gura nu stie… parca mananca numai mamaliga…

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.