S-a „rupt” la încãlzire

Jucãtorul Andrei Firan (28 ani), recent adus la Hercules Lupeni, a fost anuntat ca titular în meciul cu Retezatul Hateg. Dar dupã câteva minute de încãlzire înaintea meciului, el a acuzat o durere la picior si a anuntat cã nu poate juca, fiind înlocuit în ultimul moment cu Remus Moldovan.

Ricã Neaga s-a „predat”

Fostul jucãtor al Stelei, Ricã Neaga, antrenor la National Sebis, dupã ce a pierdut pe teren propriu, 2-3 cu Cetate Deva, si-a anuntat demisia. El nu a reusit la National Sebis (locul 4 în seria a 4-a a Ligii a III-a) decât 5 puncte acumulate din 15 posibile. Al doilea gol al devenilor a fost marcat de fostul jucãtor hategan Pribac.

Un gol al unui geamãn

La F.C. Hunedoara evolueazã fratii gemeni Cristi si Daniel Creciunesc, fosti la Mãgura Pui. Recent, la meciul câstigat de hunedoreni cu 2-0 în dauna celor de la CSU II Craiova (Liga a III-a, Seria a 4-a), Daniel Creciunesc a marcat în min. 63 golul de 2-0 al echipei sale.

Valea… hateganã!

În prezent la Retezatul Hateg evolueazã cinci jucãtori din Valea Jiului, A. Tonca, Simoneac, Cãrãvan, Bg. Stefan si A. Crisan, la care se adaugã antrenorul Romulus Bobu si masorul Toni Svedak, iatã avem o „legiune” în Tara Hategului!

Genu TUTU