Spitalul din Vulcan va fi reabilitat termic

Spitalul din Vulcan va intra în reabilitare. Pentru cã proiectul realizat cu Organizatia Natiunilor Unite pentru Dezvoltare a avut succes, administratia localã de la Vulcan mai bifeazã o reusitã. Spitalul municipal va fi reabilitat termic de cãtre UNDP.

„Noi avem avut acel proiect pentru anveloparea grãdinitelor cu UNDP, în cadrul cãruia am obtinut locul I pe tarã. Astfel la sfârsitul programului national au mai rãmas bani si au decis sã ne ajute sã reabilitãm clãdirea spitalului”, a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan. Municipalitatea de la Vulcan va trebui sã suporte doar cheltuielile cu manopera.

“Cei de la UNDP vor suporta cheltuielile legate de proiect si realizarea lucrãrilor, iar noi va trebui sã suportãm manopera. Probabil într-o lunã se va termina proiectarea, iar apoi vor începe lucrãrile”, a mai spus sursa citatã. Spitalul Municipal Vulcan va beneficia de lucrãri de reabilitare termicã. Investitia va beneficia de o subventie de 70% din costul total al lucrãrilor din partea Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) România, diferenta de 30 de rocente urmând sã revinã beneficiarului.

Monika BACIU

Advertisements