Un taximetrist din municipiul Petrosani a ajuns la UPU Petrosani,  dupã ce a fost lovit in plin de un microbuz. O manevrã riscantã a dus la accident, iar cercetarea politistilor aratã cã soferul de taxi este vinovat.

Accidentul a avut loc, ieri dimineatã, pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, in cartierul Aeroport, iar impactul dintre cele douã autovehicule a fost extrem de violent. Soferul unui taxi a incercat sã intoarcã si nu s-a asigurat corespunzãtor.

”L-a fãcut praf, din masina aia nu se mai alege nimic, e daunã totalã. Taximetristul a scãpat cu viatã, dar a fost rãnit si dupã ce l-au extras din masinã, l-au dus la spital. Din microbuz nu pãrea a fi nimeni rãnit”, a spus unul dintre martori.

Potrivit politistilor din Petrosani, vina pentru producerea accidentului apartine soferului de taxi care nu s-a asigurat, insã cercetãrile continuã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

”In data de 31.03.2016, in jurul orei  06:50, un conducãtor auto in varstã de 37 de ani, din municipiul Vulcan, in timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petrosani, pe banda I, din directia Vulcan-Petrosani, la intersectia cu strada Aviatorilor, a efectuat un viraj spre stanga fãrã sã se asigure corespunzãtor, autoturismul pe care il conducea fiind tamponat de un microbuz care circula regulamentar pe banda a doua, din aceeasi directie de mers”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvant al IPJ Hunedoara. Soferul vinovat este cercetat penal pentru vãtãmare corporalã din culpã.

Maximilian Ganju