In campionatul Ligii a IV-a Hunedoara, Hercules Lupeni este, pãstrand proportiile, un fel de Steaua care urmãreste Astra Giurgiu.

La fel lupenenii, aflati in urmãrirea liderului de la Bãita!

Hercules Lupeni joacã maine la Retezatul Hateg in fata unei echipe care si-a mai pierdut din suflul de acum 2-3 ani, dar care are totusi orgoliul ei: „Vom avea un meci extrem de greu, ca de obicei cu Lupeniul… Sper sã stergem imaginea din tur, cand am pãrãsit terenul din cauza unor cartonase rosii, 5 la numãr, ceea ce ne-a adus infrangerea la „masa verde”. Veti vedea acum o altã echipã, mobilizatã pentru victorie” a spus Nelu Gavriluti, antrenor la Retezatul Hateg.

„Trebuie neaparat sã invingem! Astept sã fie un joc sportiv, ceea ce a fost in tur a fost un accident. Sper intr-un arbitraj bun. Din pãcate avem cateva incertitudini – Harangozo II, Cioraia, Firan, Ad. Rosian – care nu stim dacã vor fi recuperate panã la ora jocului. Reintrã dupã cele opt etape de suspendare Rere Moldovan, care incã nu si-a spus ultimul cuvant. Eu cred cã va fi un meci frumos, panã la urmã cel mai bun sã castige” a declarat Dan Voicu, antrenorul lupenenilor.

Inter Petrila pare a avea o misiune usoarã acasã cu Aurul Brad, iar pe stadionul din Lunca Jiului, un derby de Vale, Jiul – C.S. Vulcan. „Va fi o partidã a ambitiilor, intre douã echipe alcãtuite din tineri. La noi lipsesc D. Florea si Silip, pentru cumul de cartonase galbene, dar eu cred cã vom reusi sã ne mobilizãm pentru a obtine cele trei puncte” a declarat Toni Sedecaru, antrenorul de la C.S. Vulcan.

Cu sperante, dupã victoria cu 5-2 cu Jiul, se duce si Minerul Uricani la Metalul Criscior: „Avem doi jucãtori indisponibili, Gabi Trestian si Romanesc, dar mergem hotãrati sã nu pierdem. Cred cã avem un moral bun si vom reusi un meci bun” a spus Cornel Irina, antrenor secund si jucãtor la Minerul Uricani.