Candidatul PNL la primãria din Lupeni, Constantin Brânduse se zbate între viatã si moarte la Spitalul din Petrosani, dupã ce a înghitit un pumn de pastile. Medicii sunt cei care fac eforturi sustinute si starea sa de sãnãtate pare cã se îmbunãtãteste. Nu se stie deocamdatã ce l-a determinat sã facã un astfel de gest.

Vestea a cãzut ca un trãsnet peste Valea Jiului, pentru cã toti cei care îl stiau pe omul Constantin Brânuse nu înteleg ce l-ar fi putut determina sã facã asta. Familia l-a gãsit acasã si imediat au cerut ajutorul ambulantei care l-a dus la spitalul din Lupeni, pentru ca, dupã ce a fost stabilizat, sã fie transferat la Spitalul de Urgentã din Petrosani. Aici, medicii spun cã fac eforturi pentru a-l readuce în simtiri.

„Este pe terapie intensivã, stabil hemodinamic si tensional. Fatã de ieri, evolutia sa este mai favorabilã”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgentã din Petrosani.Constantin Brânduse este om de afaceri si în ultima perioadã renuntase la o serie de magazine pe care le avea. Este, însã, candidatul PNL la primãria Lupeni si principalul contracandidat al lui Cornel Resmeritã la functia de primar.

Diana Mitrache