Primãria Petrosani verificatã de Corpul de Control al premierului. Un parlamentar a trimis Corpul de Control al premierului României la Primãria Petrosani. Guvernul României a fãcut publice actiunile Corpului de Control din cursul anului trecut.

Activitatea Primãriei Petrosani, dar si a spitalului de urgentã din localitate au atras atentia unui parlamentar care a sesizat Corpul de Control. Parlamentarul, al cãrui nume nu este fãcut public pune bete în roate proiectelor derulate de municipalitate si nu numai. Astfel, pe parcursul anului trecut au avut loc douã actiuni de control pe aceastã linie.

“Verificãri la autoritãtile administratiei publice locale ale municipiului Petrosani, judetul Hunedoara, în legãturã cu aspectele semnalate într-o sesizare formulatã de un parlamentar. Verificãri la Spitalul de Urgentã Petrosani, în legãturã cu respectarea prevederilor legale cu privire la organizarea si functionarea entitãtii, precum si cu privire la alte aspecte semnalate într-o sesizare formulatã de un parlamentar”, se aratã în raportul Corpului de Control al premierului României.

Verificãrile Corpului de Control la Primãria Petrosani si la unitatea medicalã din localitate nu au scos la luminã nicio ilegalitate comisã de autoritãti.

Monika BACIU