Sala Polivalentã din Resita a gãzduit în zilele de 18-19 martie a.c. turneul zonal de handbal junioare IV (gr. 2003-2004), la care au participat si douã echipe din Valea Jiului, CSS Petrosani si CS Vulcan.

Dacã echipa din Vulcan a reusit doar o victorie, pierzând celelalte douã meciuri cu LPS Banatul Timisoara si HCM Jimbolia, în schimb fetele de la CSS Petrosani, pregãtite de Edith Mileti si Daniel Brânzãu au avut o evolutie de exceptie, reusind sã încheie competitia pe primul loc.

Din cele 12 echipe participante din judetele Caras Severin, Timis si Hunedoara, vulcãnencele s-au clasat pe locul 8: „Sincer, nu sunt multumit de acest rezultat. Eu speram la locul 4, dar fetele noastre, poate cu exceptia inter-ului Ingrid Bernad, nu  s-au ridicat la nivelul asteptãrilor. Sper ca junioarele V sã aibã o evolutie mai bunã la turneul zonal de la Buzias, care va avea loc în aprilie” a spus Elvis Stan, antrenorul echipei C.S. Vulcan.

În schimb, echipa de la Petrosani a jucat la randament maxim, cu trei victorii în grupã (17-15 cu Sc. Gen. Nr. 7 Timisoara, 28-16 cu CSS I Hunedoara, 22-15 cu LPS Banatul Timisoara) si câstigarea finalei, 25-11 cu Sc. Gen. Nr. 7 Timisoara.

Antrenorii Edith Mileti si Daniel Brânzãu au folosit lotul: Anamaria Szölösi, Iasmina Cebuc (portari), Cosmina Dobrescu (22 g.), Timea Farago (20 g.), Denisa Surd (15 g.), Raluca Vânãtoru (12 g.), Iulia Iancu (10 g.), Delia Iancu (8 g.), Alexandra Matei, Fabiana Golgotiu (2 g.), Flavia Raczek (1 g.), Bianca Bârlida, Andra Cucu, Jessica Grecu, Roxana Mot, Enisa Askar.

Cele patru echipe calificate (vezi tabelul) s-au calificat pentru turneul semifinal (20-22 mai a.c.), alãturi de echipele din RO. 5 (Oltenia), Chimia Rm. Vâlcea, CSS Drobeta Tr. Severin, F.R.F.S. Craiova, H.C.M. Craiova.

„Sunt multumit de evolutia per ansamblu a echipei noastre si cred cã vom face o figurã frumoasã si la turneul semifinal” a declarat Daniel Brânzãu, antrenorul CSSP (foto).

În acest week-end (25-27 martie a.c.), Daniel Brânzãu va fi prezent cu echipa de junioare III (14-15 ani) la turneul de salã nr. 2 ce va avea loc la Sebes.

– – – – – – – – – – – – – – –

Clasament RO. 5

  1. CSS Petrosani
  2. Sc. Gen. Nr. 7 Timisoara
  3. LPS Banatul Timisoara
  4. HC Jimbolia

Genu Tutu