Lucrarile de hidroizolare ale unei cladiri sunt necesare atunci cand infiltrarile de apa, de la ploaie sau depunerile de zapada, au ca efect aparitia mucegaiului, prabusirea tencuielii. In lipsa interventiei unor specialisti apare riscul prabusirii unor parti sau, chiar, a intregului acoperis.
De asemenea, „una dintre cele mai importante caracteristici ale unei cladiri este eficienta energetica, care permite mentinerea caldurii in interior, explica dl. Ciprian Conduraru, directorul firmei Conduraru Grup Hidroizolaþii. Totodata, trebuie impiedicata infiltarea apei, mai ales cea provine de la nivelul acoperisului. Pentru rezultate cat mai bune recomand alegerea unei companii specializate. Daca hidroizolarea este facuta de neprofesionisti pot fi lasate crapaturi prin care apa va trece la fel de usor ca si inainte. Ceea ce va aduce cheltuieli suplimentare, fiind necesara reluarea procesului”.
Sectorul care vizeazã lucrãrile de hidroizolatii cunoaste o evolutie constantã, atat din punct de vedere al executiei propriu-zise cat si al materialelor utilizate si tehnologiilor de aplicare specifice.
Cu o experientã de peste 15 ani, compania Conduraru Grup furnizeazã si monteazã sisteme integrale, fiind specializatã pe sectorul lucrãrilor de hidroizolatii si termoizolatii pentru constructii civile si industriale deopotrivã, atat in Bucuresti cat si la nivel national. Serviciile sale cuprind lucrãri de la zero in cadrul proiectelor de ridicare a clãdirilor noi sau de reabilitare in cazul celor deteriorate.
„Orice clãdire are nevoie de protectie si sigurantã, cu o structurã rezistentã, pentru a putea sã isi indeplineascã rolul panã la capãt, crede dl. Ciprian Conduraru. Certificãrile ISO 9001 si ISO 14001 demonstreazã calitatea serviciilor noastre, a faptului cã sã asigurãm calitatea indelungatã a sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie. Oferim o garantie integralã asupra fiecãrui sistem executat, fie cã vorbim de o hidroizolatie monostrat, hidroizolatie in dublu-strat sau sistem complet de termohidroizolatie”.
Compania dispune de toate resursele necesare realizãrii lucrãrilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatiei cu pvc, lucrãrilor de impermeabilizare cu solutii pensulabile, hidroizolatie monocomponentã.
„Ne bucurãm de un portofoliu mare de clienti precum si de numeroase recomandãri din partea acestora, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari sau beneficiari persoane fizice”, afirmã dl. Ciprian Conduraru.
Mai multe informatii se pot obtine vizitand site-ul hidroizolatii-conduraru.ro?.