De departe mediul online a devenit cea mai practicã si usoarã metodã de comunicare iar multi dintre noi aflãm foarte multe informatii de pe retelele de socializare sau diferitele platforme informative.
Pentru a intra în ritm cu cetãtenii, si mai ales pentru a afla, online, cu ce probleme se confruntã acestia, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anuntat cã de acum va initia discutii online cu cetãtenii, care preferã comunicarea în mediul virtual decât cea direct, la primãrie.”Am considerat ca este o asteptare din acest punct de vedere, de a comunica cu mine în mod direct pe retelele de socializare. Am anuntat cetãtenii de aceastã dorintã a mea, iar în cel mai scurt timp voi intra în direct cu cei interesati sã îmi comunice ceva. Le voi rãspunde la întrebãri si chiar le astept sugestiile în ceea ce priveste administrarea comunitãtii”, a spus primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi.
Cât despre cetãtenii activi pe retelele de socializare acestia salutã initiativa edilului din Petrosani, ba chiar dupã ce primarul a postat pe Facebook, cã va initia astfel de discutii online, acestia au început sã adreseze întrebãri.
Adina PÃDURARU