Fostul politist din Vulcan Adrian Sucilã este si acum, dupã opt zile, în fata Judecãtoriei din Petrosani în greva foamei. Omul este nemultumit de sentinta ce i s-a dat în dosarul în care a fost acuzat de sex cu un minor, mai ales cã tânãrul care ar fi avut de suferit nu a recunoscut niciodatã cã a fost parte vãtãmatã.
Sunt 8 zile în care fostul angajat al politiei din Vulcan stã fãrã sã mãnânce în fata Judecãtoriei din localitate. Nu a mâncat si nici nu a avut nevoie de îngrijri medicale, spune omul, care acuzã în continuare justitia de ignorarea unor probe din dosarul sãu.
„Vã spun cã sunt ok si nu am solicitat ambulanta, care cred cã va veni doar dacã o chem. Nu am nevoie de ei. Starea de spirit este bunã si merg mai departe dupã cum am spus, pentru cã sunt un om de cuvânt. Voi protesta pânã aflu ce a fost în spatele acestui dosar în care nu existã faptã, nu existã parte vãtãmatã, de ce ar trebui sã fiu condamnat”, a declarat Adrian Sucilã, fost politist.Deocamdatã, nici avocatul care l-a apãrat nu s-a sesizat, pentru cã asteaptã motivarea instantei, iar mai apoi va decide. Tot asta spune si Adrian Sucilã, pentru cã încã nu poate depune o cerere de revizuire a dosarului, în care a primit deja o condamnare definitivã. Fostul politist va face asta, dar la momentul oportun. „Dupã ce vine sentinta, pentru a vedea ce invocã ei acolo”, a mai adãugat fostul politist.
Sucilã a generat un adevãrat scandal la Vulcan, acolo unde a fost acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul viceprimarului de atunci Angela Stoica, dar si cu fiica acesteia. Mai mult, fostul politist a lucrat pânã recent, când i s-a suspendat contractul de muncã si acum este decis sã stea pânã la epuizare în greva foamei, dacã nu i se retrimite dosarul spre judecatã. Asta, mai ales cã, nici pânã azi, nu i-a fost probatã apartenenta sa la Politia judiciarã.
Diana Mitrache