Cozi la ghiseele fiscului local

Reducerea de 10 procente care se acordã celor care si-au achitat dãrile locale pe clãdiri a fãcut ca ghiseele Serviciului Local de Taxe si Impozite din cadrul municipalitãtii Petrosani, sã fie luate cu asalt.
Chiar dacã termenul limitã a trecut, încã este aglomeratie dat fiind faptul cã toti contribuabilii mai pot beneficia de o scutire. ”Reducerea cu 73 la sutã a penalitãtilor de întârziere acumulate pânã la 30 septembrie 2015 îi determinã pe multi contribuabili sã-si achite impozitele locale. Se dovedeste cã a fost o mãsurã necesarã si care încurajeazã locuitorii municipiului Petrosani sã-si achite dãrile”,a explicat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi.
Circa 7.000 de contribuabili din municipiul Petrosani pot beneficia de o scutire cu 73,3 procente din sumele calculate ca penalitãti de întârziere la plata dãrilor locale.
În unele cazuri, penalitãtile de întârziere sunt mai mari decât impozitele datorate, iar contribuabilul restant nu mai reusea sã-si stingã creanta si nici nu mai avea o motivatie. De scutire pot beneficia persoane fizice cât si juridice plãtitoare de taxe si impozite locale.
Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Cozi la ghiseele fiscului local

  • 23 martie 2016 la 19:46
    Permalink

    Cum adica termenul a trecut ? Termenul este 31.03.2016. Va rog nu induceti lumea in eroare.

  • 23 martie 2016 la 19:47
    Permalink

    Eu am platit taxele dupa data la care d-voastra ati scris articolul si le-am platit cu 10% reducere.

Comentariile sunt închise.