Directorul comercial al CNH a fost “dezlipit” de pe scaun

Mihail Stoicescu, cel mai longeviv sef pe care l-a avut Compania Nationala a Huilei a fost schimbat din functia de conducere pe care o detinea, respectiv de director comercial. De-a lungul anilor in care Stoicescu a fost director comercial, nu o data, numele sau a fost vehiculat in legatura cu o serie de contracte dubioase.

In locul sau a fost numit inginerul sef electromecanic din cadrul CNH, Adrian Suciu. De asemenea, in functia de inginer sef electromecanic CNH a fost numit Alexandru Popescu, fost inginer sef electromecanic la EM Petrila.

Directorul general al CNH Nicolae Dragoi a motivat decizia acestor schimbari prin faptul ca doreste sa-si faca echipa cu care sa poata face performanta. “L-am schimbat pe Mihail Stoicescu din functie de director comercial deoarece la Companie vreau sa creez o echipa unita la nivel de conducere. Stoicescu ramane in cadrul CNH”, a declarat Nicolae Dragoi, noul director general al CNH.

Nicolae Dragoi sustine ca aceste numiri nu sunt politice, ci a tinut cont de pregatirea profesionala.  “Alexandru Popescu nu face politica si l-am numit inginer sef electomecanic datorita faptului ca este un bun specialist”, a precizat Dragoi. Mentionam ca fostul director general al CNH, Constantin Jujan a fost numit director la EM Petrila, el inlocuindu-l pe Mihail Ermoiu, aflat in concediu medical.

In legatura cu ocuparea postului de director de la Mina Uricani, functie pe care el a detinut-o pana acum, Dragoi a mai spus ca va lua o hotarare in zilele. “Nu am luat inca nicio decizie referitoare la Mina Uricani, dar ma voi gandi in zilele urmatoare. Oricum, nu va fi o numire politica, ci voi pune acolo un specialist”,  a mai precizat Dragoi.

Marius MITRACHE

Luiza ANDRONACHE

9 comentarii la „Directorul comercial al CNH a fost “dezlipit” de pe scaun

 • 6 iunie 2012 la 19:24
  Permalink

  Draguleasca,Popeasca CAAAAANDDDDDDD urmeaza????????????????????

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 04:26
  Permalink

  Domnule Butulescu ghici ghicitoarea mea. Noi cei de la Livezeni nu votam cu PD-L (USP). Ghici cu cine votam?

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 05:06
  Permalink

  INSFARSIT SE V-A FACE DREPTATE ! BRAVO NOULUI DIRECTOR DRAGOI ! VALEA JIULUI VA SUSTINE !!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 05:26
  Permalink

  Nicule de ce nu iesi tu la pensie?
  Doar indeplinesti conditiile de anul trecut!
  Nu faci numiri pe post sub umbra drapelului partidului care te-a inscaunat GENERAL?
  Antunci numirea se va face in functie de numarul de zile de concediu medical?
  Apropo de ce ai fost aproape tot anul trecut in medical, pe la GEOAGIU?

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 10:37
  Permalink

  Da jujan de cand trebuiasa iasa la pensie ?

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 11:18
  Permalink

  PSD-istul Nicolae Dragoi a vrut sa ne ia din drepturile noastre ale minerilor in 2009 cand a fost director general la CNH 3 luni.

  Răspunde
 • 7 iunie 2012 la 14:21
  Permalink

  au fost numiri politice …popescu a trebuit sa dispara sa i faca loc lui simion sluga lui bobar de la psd petrila…simion asta e tehnician aeronave n are nici o treaba cu mineritul….el are treaba dor sa fie sluga utila

  Răspunde
  • 7 iunie 2012 la 19:11
   Permalink

   Dorule… Te cam impiedica ghipsul sa folosesti literele mari si cratima ! De fapt nu ai cum sa stii ca ai fost cinci ani fotbalist si doi ani bodyguardul lui Cosma. Cu scoatere din productie ! Toate mesajele tale sunt la fel : trei puncte, litere mici si lipsa cratimei (in comentariile de la toate ziarele locale )… Spre stiinta ta inginerul care a absolvit Aeronavele (cea mai grea facultate din tara !!!) este sef de sector de sapte ani de zile… Sub toate partidele ce s-au perindat la putere !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.