Pe douã strãzi începe sã se toarne asfaltat pentru prima datã de la darea lor în folosintã. Este vroba despre douã artere din Colonia municipiului Petrosani, care si acum au pãmânt în fata caselor. Tiberiu Iacob Ridzi spune cã a demarat un amplu program si cã va scoate lucrãrile de pe alte câteva artere la licitatie, în perioada urmãtoare.
Lucrãrile de asfaltare încep la Petrosani cu douã dintre zonele în care s-au înregistrat mereu probleme, mai ales atunci când au fost inundatii. Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, acestea sunt în Cartierul Colonie, unde toate strãzile vor avea asfalt pânã la finele acestui an.
„E vorba de lucrãrile de asfaltare pe care le vom face în Cartierul Colonie. Este acel pachet de strãzi pentru care am anuntat încã de anul trecut cã avem finantare. În maxim douã sãptãmâni, vom începe cu primele douã strãzi. Este vorba despre strada Egalitãtii si strada Împãratul Traian, care vor fi reparate în totalitate, vor avea covor asfaltic, trotuare si tot ceea ce trebuie”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
În Colonia Petrosani, ca si în Cartierul Aeroport mai sunt strãzi care nu au avut niciodatã asfalt, iar primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune cã pentru toate vor fi scoase la lictatie lucrãrile în cel mai scurt timp, ca sã si înceapã lucrãrile.
Diana Mitrache