TVA mai mic, bani mai multi pentru investitii

TVA scãzut, avantajul primãriilor. Administratiile locale care deruleazã programe de modernizãri sau diferite lucrãri se aflã în situatia de a-si modifica indicatorii tehnico-economici aferenti proiectelor.
Totul se datoreazã scãderii taxei pe valoarea adãugatã, iar acest lucru aduce un plus în sarcina autoritãtilor care rãmân cu mai multi bani în bugetele locale. „Am actualizat indicatorii tehnico-economici pentru toate proiectele pe care le avem începute datoritã scãderii TVA-ului. Astfel s-au modificat si valorile din contracte, iar pentru noi este un lucru bun. Ne rãmân mai multi bani pe care îi redirectionãm cãtre alte lucrãri”, a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.
La Vulcan sunt mai multe proiecte începute, iar altele care asteaptã finantare.
“A fost primarul la Bucuresti si a discutat cu cei din ministere pentru a obtine finantare. Avem mai multe proiecte depuse”, a mai subliniat sursa citatã.
Edilii din Vulcan vor demara în scurt timp si lucrãrile de modernizare a treptelor care duc în cartierul Dallas. Acestea au fost mãcinate de trecerea anilor, iar aspectul este unul care lasã de dorit. (Monika BACIU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.