Asadar, peste patru zile, start în returul campionatului ligii a IV-a hunedorene. Un campionat cu sase echipe din Valea Jiului, dintre care douã, Hercules Lupeni si Inter Petrila, destul de aproape – la 5 puncte – de liderul neînvins al seriei, Soimul Bãita.
„Va fi greu, dar nu imposibil. Noi vrem, ca în fiecare an, sã cucerim locul 1, dar totul depinde si de situatii conexe. Cred cã Soimul Bãita rãmâne principala candidatã, dar dacã va fi sã fie, nu ne dãm la o parte”, a spus antrenorul Lupeniului, Dan Voicu.
„Mã bucur cã multã lume ne vede printre favoriti, dar nu stiu dacã vom putea reface diferenta fatã de cei de la Bãita. Oricum, vom fi o echipã care nu se va lãsa usor” a declarat Avram Moldovan, antrenorul Petrilei.
„Nu va fi un retur usor. I-am pierdut pe Jigmon, plecat la Sovata, Pisoiu la Viitorul Sântimbru si Moise, directie necunoscutã, i-am adus pe Soit si Vârtan de la Cetate Deva si pe Blaga de la F.C. Caransebes, dar mai e mult pânã la final. Sper sã ne mentinem forta din tur” a precizat Mirel Dubar, presedintele echipei Soimul Bãita.
Cu licentã U.E.F.A.
Antrenorul echipei Soimul Bãita, liderul Ligii a IV-a Hunedoara, va intra în curând în posesia licentei în U.E.F.A. Ciprian Pepenar (36 ani) a fost în urmã cu sase ani si component al echipei Minerul Lupeni.
Genu Tutu