Statiunea montanã Parâng, zero incidente violente

Perla statiunilor montane din Valea Jiului, una dintre cele mai linistite. Un incident nefericit a adus statiunea montanã Straja în centrul atentiei asta desi în toate statiunile montane din tarã au loc violente si poate chiar mai multe într-o singurã zi. În ceea ce priveste Parângul, aici nu au mai avut loc altercatii de ani de zile.
“Din ce stiu eu, anul acesta nu am avut nicio problemã în statiunea Parâng si acest lucru se datoreazã prezentei fortelor de jandarmi, celor de la Salvamont, Politia Localã, Politia Nationalã, dar nu am avut incidente. Au fost turisti, dar nu au mai fost incidente de foarte multi ani, incidente care sã creeze probleme”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Si comandatul Politiei Locale din Petrosani sustine cã statiunea montanã Parâng este cea mai linistitã. “În Parâng nu am avut absolut niciun incident violent în ultimii ani”, a spus Dorel Neag, comandatul Politiei Locale Petrosani. Sunt statiuni montane din tarã unde în fiecare zi sunt raportate mai multe cazuri de violentã, însã acestea nu ajung sã tinã prima paginã a ziarelor, lucru care s-a întâmplat cu evenimentul din Straja.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.