Ajunsa in finala de la „Romanii au talent”, Loredana Fieraru a primit mai multe oferte de colaborare, insa cea mai importanta vine de la un impresar cunoscut in lumea muzicii. Loredana Fieraru alaturi de tatal ei Cristian Fieraru au incantat o tara intreaga la „Romanii au talent” si chiar daca unul dintre jurati a criticat-o pe adolescenta, oameni importanti din showbiz au pus ochii pe ea.

Vocea tinerei denumita de presa „micuta Andra”, cu antrenamentul necesar, ar  umple salile de spectacole cred specialistii. „Un impresar important al carui nume nu-l putem spune deocamdata, a luat legatura cu noi si vrea sa ne intalnim dupa campania electorala. Este interesat de Loredana si ar vrea sa se ocupe de cariera ei. Am discutat cu dansul si de organizarea unui spectacol cu toti finalistii de la „Romanii au talent” si s-a aratat interesat, insa mai mult vrea sa discutam despre viitorul fiicei mele in muzica. Vom merge la Bucuresti sa ne intalnim si apoi vom sti exact ce propuneri are si ce este de facut”, ne-a declarat, Cristian Fieraru, tatal tinerei.

Pe de alta parte, tanara a fost invitata, imediat dupa terminarea concursului, sa cante la trei spectacole derulate in judetul Hunedoara si s-a bucurat de o sustinere foarte mare. Una din invitatii a venit de la primarul Petrosaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, pentru a tine un spectacol la aniversarea municipiului, alaturi de nume sonore ale muzicii. Loredana a deschis show-ul fiind aplaudata la fiecare melodie de mii de tineri.

Show-ul „Romanii au talent” nu le-a adus financiar foarte multe beneficii insa le-a oferit posibilitatea de a intra in lumea buna a muzicii, ceea ce este mai important pentru viitorul Loredanei. De altfel, tatal tinerei a facut un credit pentru a putea participa la concurs, insa spune ca nu regreta pentru ca „viitorul fetitei mele este mai important”.

Maximilian Ganju