Echipa de junioare IV (12-13 ani) a Clubului Sportiv Scolar Petrosani (antrenor Daniel Brânzãu) a avut o evolutie excelentã în etapa de campionat judetean de la Deva (27 febr. a.c.) reusind sã-si învingã toti adversarii!
O evolutie la un maxim randament, în care pe lângã punctajul maxim acumulat, petrosenencele au dat si cel mai bun portar al competitiei, Anamaria Szolosi.
Antrenorul Daniel Brânzãu a avut la dispozitie pentru aceastã competitie un lot de 15 jucãtoare, format din Anamaria Szolosi, Iasmina Cebuc (portari), Denisa Surd, Iulia Iancu, Delia Iancu, Cosmina Dobrescu, Timea Farago, Raluca Vânãtoru, Ariana Matei, Bianca Bârsida, Fabiana Golgotiu, Roxana Mot, Enisa Askar, Andra Cucu, Jessica Grecu.
„Sunt multumit de evolutia fetelor. Au dat randamentul scontat si sper ca acest prim turneu pe 2016 sã fie de bun augur” a declarat antrenorul Daniel Brânzãu. Cealaltã echipã din Valea Jiului, C.S. Vulcan (antrenor Elvis Stan) a reusit un punct, câstigând un joc, având o evolutie mai bunã în meciul cu CSS II Hunedoara, scor 19-3.„Atât am putut… Încã nu ne ridicãm la nivelul adversarilor nostri. Ne bucurãm totusi cã jucãtoarea Anamaria Grigore nãscutã în 2004, a fost rãsplãtitã cu trofeul de cea mai tehnicã jucãtoare” a spus Elvis Stan, antrenor la C.S. Vulcan.
Dupã încheierea etapelor judetene, va urma un turneu zonal la Resita.
Genu TUTU