Directia de Asistentã Socialã din Petrosani cautã sã contracteze servicii de medicinã scolarã. La Petrosani sunt mai multe unitãti de învãtãmânt, iar pentru acestea este nevoie de prestarea unor servicii medicale. Astfel, DLAS cautã sã încheie contracte cu medicii de familie.
“În conformitate cu prevederile H.C.L. nr.44/2016 privind aprobarea încheierii unor contracte de servicii de asistentã medicalã scolarã cu medicii de familie, pentru unitãtile de învãtãmânt în care nu existã cabinete medicale scolare, Directia de Asistentã Socialã Petrosani urmeazã sã încheie contracte de prestãri servicii de asistentã medicalã în unitãtile de învãtãmânt din municipiul Petrosani, unde nu existã cabinete medicale scolare. Serviciile de medicinã scolarã contractate potrivit – Ordinului nr. 653/2001 al ministrului sãnãtãtii si familiei privind asistenta medicalã a prescolarilor, elevilor si studentilor”, se aratã în anuntul DLAS Petrosani.
Serviciile medicale constau în imunizãri, triaj epidemiologic, servicii de examinare a starii de sanatate a elevilor (examenul medical de bilant al stãrii de sãnãtate din clasele I, a IV-a, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a ani terminali si ultimul an al scolilor profesionale).
Colegiul National de Informaticã Carmen Sylva – Scoala generalã Carmen Sylva – Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida – Scoala generalã nr.2; – Colegiul national Mihai Eminescu Petrosani – Colegiul National Mihai Eminescu- Scoala generalã Avram Stanca Petrosani – Colegiul Economic Hermes Petrosani si – Scoala Generalã nr.7 urmeazã a încheia contracte de servicii de asistentã medicalã scolarã. În acest sens Directia de Asistentã Socialã invitã medicii de familie interesati sã furnizeze servicii de medicinã sã se prezinte la sediul D.A.S. pentru depunerea ofertelor de pret.
Monika BACIU