Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, noul Rector al Universitatii Petrosani

Universitatea din Petrosani si-a desemnat astazi noul Rector. In cursa finala au fost acceptati, in functie de numarul de voturi obtinut in primul tur, profesorii universitari Marius Marcu si Radu Sorin. Scrutinul a durat pâna astazi la ora 15,00, iar voturile universitarilor au desemnat câstigatorul. Profesorul universitar dr. ing Radu Sorin este de vineri noul Rector al Universitatii din Petrosani, in urma alegerilor care au avut loc la aceasta unitate de invatamânt superior. Radu Sorin a obtinut 103 voturi, in timp ce contracandidatul sau 85 de voturi. “ In primul rand imi doresc ca in urma acestor alegeri sa formam o unitate in cadrul Universitatii Petrosani, sa fie liniste, sa se formeze o atmosfera de lucru, iar impreuna cu toti cei din mediul academic sa ne apucam de lucru”, ne-a declarat Radu Sorin. Noul Rector al Universitatii din Petrosani va fi validat la inceputul lunii martie, dupa confirmarea rezultatului alegerilor de catre Ministerul Educatiei.
Marius Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, noul Rector al Universitatii Petrosani

  • 26 februarie 2016 la 16:43
    Permalink

    D-le Radu Sorin, ai devenit Rector al UPET intr-o perioada dificila , extrem de dificila , sociala economica si ,in special politica. Universitatea nu va scapa de pierderea unor facultati. Asta e ordinul de afara. Trebuie gandita urgent o noua orientare ( infiintarea unor facultati) . Va fi greu de tot. Sa speram ca puterea de munca te va face sa gasesti repede solutii corecte. Succes.

  • 28 februarie 2016 la 15:53
    Permalink

    Sa curga vinul rauri, rauri. 🙂 Raducu 40 de butelii la prima strigare asta seara pentru ca avem ce sarbatori, iar cei de la primarie sa-si baricadeze Centrul de Informare Turistica. 🙂

Comentariile sunt închise.