Campania electorala a intrat pe ultima suta de metri., Aceasta este saptamana in care candidatii ne mai pot convinge. Pana la finalul acestei saptamani mai putem vedea in strada bannere, afise si mai putem intalni voluntarii in strada.

In Valea Jiului,campania s-a desfasurat, cel putin pana acum, in conditii normale si nu au fost incidente nici in judet, cu exceptia municipiului Hunedoara, unde UDMR,  a depus o plangere pentru manifestari xenofobe si sovine.

La Vulcan au mai fost doua evenimente: primul legat de incendierea masinii fiului primarului in exercitiu si  un jaf ce a avut loc la sediul unui partid din localitate. Despre ambele incidente, insa, politistii spun ca nu legatura cu campania electorala.

Potrivit Legii 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei electorale – sambata, 9 iunie, la ora 7.00 – prin lansarea, afisarea sau distribuirea materialelor electorale de orice tip este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.400 lei la 2.000 lei.

Diana Mitrache