Constantin Palesica, agresorul care saptamâna trecuta a batut o salvamontista in Straja ar fi vrut sa scape de arestul preventiv.
Tocmai din aceasta cauza, acesta a dat ochii astazi, cu magistratii de la Tribunalul Hunedoara, care dupa ce au judecat contestatia sa au respins-o pe motiv ca ar fi nefondata. ”În baza art. 204 C.proc.pen. rap. la art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b) C.proc.pen., respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul PALESICA SORIN CONSTANTIN impotriva incheierii penale nr. 6/CC/08.02.2016 pronuntata
de Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Petrosani, judetul Hunedoara. In baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obliga pe inculpat la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat în calea de atac a contestatiei. Definitiva. Pronuntata in camera de consiliu, azi 12 februarie 2016” se arata pe site-ul Tribunalului Hunedoara.
Constantin Sorin Palesica a contestat decizia arestului
preventiv pentru ca, spune el, ii pare rau pentru ce a facut si a pus reactia sa de sâmbata seara, pe seama consumului de alcool.
In aceste conditii barbatul din Lupeni, Constantin Sorin
Palesica trebuie sa stea in arest pentru urmatoarele 30 de
zile, dupa cum au stabilit initial judecatorii de la Judecatoria din Petrosani.
Adina Paduraru