Surpari pe DN 7A. Drumul national care face legatura intre municipiul Petrosani si judetul Valcea prezinta mici probleme in urma ploilor abundente care s-au inregistrat in ultimele zile. Astfel, pe acest tronson, o portiune a carosabilului s-a surpat. In cazul in care problema nu va fi remediata drumul risca sa fie avariat in totalitate din cauza solului instabil.

Mai mult, situatia drumului nu este cunoscuta la nivelul celor de la Compania Nationala de Drumuri Nationale si Autostrazi. Singurele probleme care apar pe portalul CNADNR sunt cele referitoare la ND 66A in Petrosani unde exista ziduri de sprijin subspalate, circulatia in zona desfasurandu-se ingreunat pe 1/2 din cale pana la reabilitarea sectorului de drum, km 121+000 – 126+000. Punctul de lucru este semnalizat corespunzator, iar participantii la trafic sunt rugati sa circule cu atentie si sa respecte restrictiile de circulatie impuse pe acest sector.

Drumul spre Voineasa este unul care se tot reabiliteaza, insa nu se vede nimic concret in teren. De nenumarate ori s-a discutat despre acest aspect, insa totul pare a fi ca telefonul fara fir. Daca e sa istorisim putin despre acest tronson putem spune ca a trecut din administrarea celor de la Drumuri Nationale Craiova la cei de la Timisoara si invers.

Totul se invarte intr-un cerc, iar rezolvarea reprezinta de fapt stagnarea proiectului. Primarul de la Petrila, Ilie Paducel, sustine de fiecare data ca a discutat personal, dupa cum ii place sa spun, cu reprezentantii celor de la drum, insa pana acum nu s-a gasit nicio solutie.

Raul IRINOVICI