Mii de oameni la Zilele Municipiului Petrosani

Centrul municipiului Petrosani  a fost luat cu asalt de mii de oameni care au vrut sa participle la spectacolul organizat de administratia publica, cu ocazia celei de-a XI-a editii a Zilelor Municipiului Petrosani.

Cel mai asteptat a fost spectacolul de muzica usoara, care s-a desfasurat sambata seara pe scena amplasata in apropierea Jiul Shopping Center. Dupa talentele locale, atmosfera a fost “incinsa” de prezenta Loredanei Fieraru, adolescenta care a starnit un val de simpatie dupa ce a participat la consursul “Romanii au talent” sia  fost numita de presa “micuta Andra”. Primita cu ropote de aplauze, aceasta a decshis, practice, evolutia marilor artisti asteptatii de mii de persoane venite din toate localitatile Vaii Jiului. Pe scena au urcat fetele de la Heaven, DJ Sava si Andreea, Guess Who, precum si “titanii” de la VH2. Seara s-a inchieat cu un spectaculos foc de artificii.

Editia cu numarul 11 a „Zilelor Municipiului Petrosani” a programat mai multe competitii sportive, spectacole, concursuri, expozitii, precum si decernari de diplome de „Cetatean de Onoare” sau de medalii „Pro Urbe”. Manifestarile au debutat joi, de la ora 11, cu un spectacol intitulat „Carnaval, Carnaval” si s-au incheiat duminica, odata cu premierea sportivilor participanti la manifestari, in aceeasi zi, fiind programat si un spectacol de teatru la care intrarea va fi libera.

Carmen Cosman

Advertisements

Un comentariu la „Mii de oameni la Zilele Municipiului Petrosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.