Patronii cafenelelor asteaptã sã vadã dacã pun lacãtul pe afacere

Într-o zonã relativ sãracã cum este Valea Jiului, patronii de cafenele si baruri mizau pe banii cheltuiti de tineri, majoritatea fumãtori. Legea antifumat le-a va alunga clientii cred proprietarii de cafenele, iar cei mai multi nu stiu ce alternative vor avea pentru a-si salva micile afaceri. Cum cafenele nu sunt afaceri din care ies câstiguri foarte mari, cei mai multi nu mai pot investi în amenajarea unor zone … mai departe

Un comentariu la „Patronii cafenelelor asteaptã sã vadã dacã pun lacãtul pe afacere

 • 2 februarie 2016 la 08:34
  Permalink

  Este clar, sunt tot felul de idioti si idioate in parlamentul romaniei, care pur si simplu nu inteleg mersul economic al uni tari, cu atat mai mult a unei Romani atipice din cele mai vechi timpuri.
  Prin niste legi pompieristice si radicale care defapt sunt doar „recomandari ale comisiei europene”[NU este obligatie de stat!!!], romanii, ca ori ce „idiot al satului”, pur si simplu reusesc super performata de-asi taia singuri craca de sub picoare.
  Cand aceasta lege a fost inaintata de aceea individa PSD-ist de la Cluj, in parlamentul Romaniei, va garantez ca nu sa facut nici un studiu de imact economic asupra zonelor slab dezvoltate. Practi unii idiotii, un pic cate un pic, reusesc sa ingropae si bruma de mici afaceri, care de bine de rau mai dadeau cateva locuri de munca unor oameni fara pre mari pretentii si sperante de la viata.
  Cand idiotii reusesc sa acapareze statul de drep, ajungem sclavi pe plantatie.
  In anumite cazuri chiar din prostia si imbecililitatea noastra. Sa nu uitam totusi ca inca in Romania voteaza indivizi care cred ca Tovarasul ILescu este candidatul principal si salvatorul Romaniei, iar partidul comunist PSD este cel mai corect partid.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.