De teama de a nu fi tinta unor vendete politice sau personale, mai ales dupa ceea ce s-a intamplat cu masina fiului primarului Gheorghe Ile, viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, si-a luat masuri de siguranta atat pentru ea, cat si pentru restul familiei.

“Am luat masuri de protectie pentru copiii mei, dar sunt convinsa ca nu vor pati nimic. Familia Stoica n-a deranjat pe nimeni, nu este asa de bogata si nu ar avea la ce sa atenteze, doar  din punct de vedere politic, pentru ca la urma urmei se confirma ca pentru a fi intimidat din punct de vedere politic primarul, s-au ordonat, sa zic asa, anumite chestii care au dus la incendierea masinii baiatului dumnealui”, a declarat viceprimarul Angela Stoica.

De altfel, politicianul cu numarul doi din Vulcan, mai  spune ca cel mai probabil nu va avea nimeni nimic de impartit cu ea, insa paza buna trece primejdia rea, mai ales cand vine vorba de familie.

“Eu merg mai mult insotita, acum, inca doua saptamani, pentru ca nu se stie niciodata. Poate pe fondul unei masuri politice, poti da peste o persoana cu probleme

psihice. Si copiii mei merg mai mult insotiti, in sensul ca au traseul bine stabilit, adica merg cu masina la scoala, vin la mine, dupa care inapoi acasa. Imi iau masuri de

siguranta pentru ca nu mai am incredere.  Daca la primul om al orasului i s-a intamplat ce i s-a intamplat, eu ca sunt femeie, cred ca sunt mult mai vulnerabila. Am luat aceste masuri de siguranta pentru ca nu poti sti niciodata, isi poate fi sechestrat un copil sau si se poate impune sa-si dai demisia”, a mai precizat Angela Stoica.

Luiza Andronache