Cutremur resimtit in Valea Jiului

A fost cutremur in Valea Jiului, unde populatia s-a panicat imediat ce blocurile s-au zgaltait. Seismul s-a simtit destul de puternic mai ales la etajele supaerioare ale blocurilor mai inalte, in jurul ore 21,00.
Mai multi oameni spun ca au resimtit o zgaltaiala puternica si s-au temut pentru putin timp. „Am simtit ca se misca patul cu mine”, a spus o femeie care locuieste la parter, in timp ce o alta, de la etajul III a spus ca a simtit cum scaunul cu rotile se misca putin mai mult. „Am simtit ca imi miscau geamurile la biblioteca, pentru ca erau putin deschise si au scos un zgomot. Eram cu sotul si ma gandeam sa nu fi fost explozie la mina”, a spus o alta doamna, care locuieste la ultimul etaj.
Seismul s-a produs la ora 20:56:28 si potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului, epicentrul a fost in judetul Valcea, localizat automat. Coordonatele sunt: lat 45.4325; lon 24.1889.Magnitudine: 4.3, adancime: 15km, iar in Valea Jiului s-a propagat spre Vulcan, prin depresiune.

Diana Mitrache

One thought on “Cutremur resimtit in Valea Jiului

  • 30 decembrie 2015 at 10:49
    Permalink

    Pentru prima data cand am simtit un cutremur stateam ascultal si dintr-o data se misca patul cu mine si sunetul patului il auziam

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *