Fara curent electric, internet si telefonie mobila a ramas Vestul Vaii Jiului, joi noaptea, din cauza unui sofer neatent. Omul a iesit cu un camion dintr-un depozit de materiale situat pe DN 66 A, in zona Iscroni si a agatat cu parasolarul toate cablurile de pe stâlpi. Politistii l-au testat cu alcooltestul si urmeaza sa stabileasca pagubele.20151211_094803
Gorjeanul a venit sa se aprovizioneze in Iscroni si a iesit in drumul national, fara sa banuiasca vreo clipa ca ar purea produce vreun accident. Masina, insa, a agatat toate cablurile si soferul a observat, dupa cum sustin politistii care l-au testat, scântei in spatele masinii. Atunci a oprit, dar paguba fusese deja creata.
Nici telefonia mobila, nici internetul si nici alimentarea cu energie electrica nu a mai putut functiona ore bune, iar echipele de interventie au lucrat non-stop. Populatia a fost afecata din zona Iscroni si pâna inspre Uricani, pentru ca nimeni nu a mai avut acces la televiziunea prin cablu si internet. Alimentarea cu electricitate a fost, totusi, restabilita dupa câteva ore, insa, vineri dimineata inca se lucra la instalatiile de transmisie de date mobile si prin televiziunea digitala..

Diana Mitrache