„Dorel” a lasat Valea in bezna

Fara curent electric, internet si telefonie mobila a ramas Vestul Vaii Jiului, joi noaptea, din cauza unui sofer neatent. Omul a iesit cu un camion dintr-un depozit de materiale situat pe DN 66 A, in zona Iscroni si a agatat cu parasolarul toate cablurile de pe stâlpi. Politistii l-au testat cu alcooltestul si urmeaza sa stabileasca pagubele.20151211_094803
Gorjeanul a venit sa se aprovizioneze in Iscroni si a iesit in drumul national, fara sa banuiasca vreo clipa ca ar purea produce vreun accident. Masina, insa, a agatat toate cablurile si soferul a observat, dupa cum sustin politistii care l-au testat, scântei in spatele masinii. Atunci a oprit, dar paguba fusese deja creata.
Nici telefonia mobila, nici internetul si nici alimentarea cu energie electrica nu a mai putut functiona ore bune, iar echipele de interventie au lucrat non-stop. Populatia a fost afecata din zona Iscroni si pâna inspre Uricani, pentru ca nimeni nu a mai avut acces la televiziunea prin cablu si internet. Alimentarea cu electricitate a fost, totusi, restabilita dupa câteva ore, insa, vineri dimineata inca se lucra la instalatiile de transmisie de date mobile si prin televiziunea digitala..

Diana Mitrache

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.