IMPOSIBIL! Consum de 60 de LITRI de apã/lunã

IMPOSIBIL. Sunt familii în Valea Jiului care consumã, lunar, doar 50-60 de litri de apã, iar conducerea societãtii ApaServ Valea Jiului sustine cã acest lucru este aproape imposibil. Nu o datã s-a întâmplat ca o familie cu doi-trei membri sã declare un consum lunar de 60 de litri de apã potabilã, iar tocmai pe acest considerent cei de la societatea de apã au fãcut si o statisticã cu câtã apã se consumã lunar pentru îmbãiere, spãlarea vaselor, dar si a celorlalte activitãti casnice. … mai departe

Advertisements

4 comentarii la „IMPOSIBIL! Consum de 60 de LITRI de apã/lunã

 • 7 decembrie 2015 la 22:24
  Permalink

  Ba e posibil. Cunosc o familie care a consumat 1m3 in 6 luni, pentru ca nu au decat o pensie mica si carau cu bidoanele de la izvorul ala de sub universitate. Duceti-va la stadion sa vedeti cum de cateva luni curge apa dintr-o teava sparta. Pierderile nu sunt neaparat din furturile oamenilor, ci si din nepasarea apaserv. Dracul sa va ia, domnilor. Platim apa ca in Sahara

 • 8 decembrie 2015 la 11:24
  Permalink

  Niste hoti, cei de la ape. Platim luna de luna pierderi inventate in bloc si apa curge pe strada in prostie. Platim apa meteorica si nu ploua de luni de zile. Dar au facut c e au facut si au adus metrul cub de apa la 10, 31 lei. Mai mare rusinea! Este cel mai scump metru cub de apa din Roamania.

 • 10 decembrie 2015 la 23:14
  Permalink

  Cel mai mare hot e directoru de la Ape care se imbogateste pe spinarea prostilor. De când e asta director a ajuns apa mai scumpa ca berea.

 • 28 iulie 2016 la 15:40
  Permalink

  Nu va agitati,in Romania preturile sunt aproximativ la fel.Cine poate calcula cati bani se fura in toata tara pe APA ??Apa care a lasat-o bunul Dumnezeu si de pe care multi traiesc regeste. Dar este ROMANIA.

Comentariile sunt închise.