A început campania electoralã?

Gâlceava dintre cei doi alesi din Valea Jiului a pornit de la transportul turistilor din Petrosani cãtre Statiunea Parâng. Cei doi s-au luat la „trântã”, însã nici unul nu cunoaste exact situatia. Municipalitatea a licitat traseul si se asigurã transport în comun turistilor chiar si pe timp de varã. … mai departe

3 comentarii la „A început campania electoralã?

 • 3 decembrie 2015 la 21:41
  Permalink

  Buna ziua,

  In primul rand vreau sa va spun ca am citit numai ceea ce apare pe internet fara plata si nu cunosc in intregime continutul articolului.
  In legatura cu galceava cateva aprecieri scurte:
  1. Subsemnatul s-a retras din activitatea politica inca din anul 2012 dupa incheierea campaniei electorale pentru alegerile locale, nu am mai participat la nici o actiune cu caracter politic din acel moment si nici nu intentionez sa revin ceea ce inseamna ca nu ma aflu in campanie electorala. Pur si simplu exprim opinia mea public pe pagina personala de facebook pe anumite subiecte si cam atat.
  2. Cunoasteam exact situatia pentru ca zilnic trec pe langa statia de autobuz de langa fostul sediu al Electrica din Petrosani Nord dar m-a deranjat faptul ca intr-o emisiune tv dl. Zvanca Adrian arata cu degetul spre administratia de la Petrosani referitor la traseul respectiv si la faptul ca nu se face transportul turistilor din gara Petrosani spre acea zona. Eu am vrut sa subliniez ca dansul in calitatea pe care o are putea daca considera ca ceva nu este in regula sa faca diligentele necesare pentru reglementarea situatiei deoarece acel drum este un drum judetean de care este responsabil si Consiliul Judetean Hunedoara pe langa Primaria Municipiului Petrosani.
  Nu as fi comentat nimic la adresa dl. Zvanca Adrian daca ar fi avut atitudinea dl. presedinte al CJ Hunedoara Adrian David care adopta fata de statiunea Parang numai pozitii de colaborare intre cele 2 institutii publice fara sa arunce pisica in gradina celor de la Primaria municipiului Petrosani.
  Probabil ca legat sentimental de aceasta institutie datorita fostei mele calitati de consilier local si fost angajat al Primariei municipiului Petrosani am simtit nevoia sa sar in apararea ei pentru ca este a noastra a tuturor si lucreaza in folosul locuitorilor din municipiu.
  3. Subsemnatul ca SIMPLU CETATEAN am dreptul sa fiu scuzat cand nu cunosc legislatia in vigoare insa domnul Adrian Zvanca nu are nici o scuza pentru ca este CONSILIER JUDETEAN.

  NU doresc drept la replica.

  Cu respect,
  Ing. Stanisel Sorin

  Răspunde
 • 4 decembrie 2015 la 11:39
  Permalink

  Buna ziua,

  Acum am citit articolul in intregime. Recomand ziaristului care a scris articolul sa studieze pe site-ul CJ Hunedoara la sectiunea Autoritatea Publica de Transport Judetean traseul 102 Jiet – Petrosani.
  Traseu: Jiet – Petrila Sud – Cabana Rusu – Motel Melinda-Piata Victoriei-Autogara Siva Trans.
  Nu sunt jurist de profesie dar cred ca am avut dreptate cand am afirmat ca CJ Hunedoara are competenta legala pentru desfasurarea transportului Petrosani-Masivul Parang.

  Cu respect,
  Ing. Stanisel Sorin

  Răspunde
 • 4 decembrie 2015 la 14:20
  Permalink

  Bravo Sorinele
  Acest individ nu a fost in stare nici macar sa tina firma de termopane dar sa mai faca ceva pt.Petrosani,iar ca activitate de consilier judetean =zero
  In rest numai de bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.