Consiliul Judetean Hunedoara a aniversat 20 de ani de la infiintare, marcand astfel “Saptamana judetului Hunedoara”.Sambata, la Petrosani au ajuns consilierii judeteni, presedintele CJ Hunedoara, dar si trupa “Alb si Negru”. In Saptamana judetului Hunedoara, la Petrosani au ajuns mai multi consilieri judeteni, presedintele CJ Hunedoara,Ioan Mircea Molot si mai multi interpreti de muzica usoara si populara. Spectacolul a marcat cele  doua decenii scurse de la data la care a fost infiintat legislativul hunedorean.

„Actiunea s-a desfasurat in tot judetul. Am inceput-o duminica si luni, la Vata, dupa aceea am avut piese de teatru in Deva si aici, in Valea Jiului. Am avut ieri (n.r. vineri) un spectacol la Brad, astazi in Petrosani si maine incheiem saptamana judetului Hunedoara in Hateg. Au fost actiuni la Simeria, la Hunedoara, la Orastie, in absolut toate orasele judetului Hunedoara”, a declarat sambata seara, al Petrosani, presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot.

Pe scena pentru a incalzi atmosfera a urcat trupa Alb & Negru, care a fost precedata de un spectacol de muzica populara cu rapsozi din judet si nu numai.

Evenimentul a fostmarcat si la Deva in sala de spectacole a Teatrului de Arta din Deva, cu o sedinta festiva a Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara. La eveniment au fost invitati sa participe fostii presedinti ai CJ Hunedoara si toti consilierii judeteni care si-au desfasurat activitatea in legislaturile 1992-1996, 1996-2000, 2000-2004 si 2008-2012.

Diana Mitrache