Lupeniul este intr-o continua sarbatoare

Traditia s-a reluat duminica, la Lupeni. Aici a avut loc Nedeia Momarlanilor, un eveniment organizat de localnici cu sprijinul primariei dupa mai multi ani de pauza. La solicitarea cetatenilor, administratia locala a alocat suma de 4000 de lei, iar nedeia a avut loc, la fel ca si cea de acum cateva saptamani, tot pe strada Stadionului. “ Am tinut sa organizam aceasta sarbatoare chiar daca vremea nu a fost foarte buna, pentru ca si cea de acum o luna de zile a fost un succes. La nedeie au venit cateva sute de persoane care s-au simtit bine si au jucat pe muzica artistilor  invitati sa cante aici”, a declarat Gabriel Lungu, city managerul Municipiului Lupeni.

La Lupeni, in ultima vreme a avut loc cate un spectacol in fiecare week-end. Saptamana trecuta a fost spectacolul de lansare a candidatilor USL care s-a tinut in parcul Copiilor din Barbateni unde au cantat artisti si trupe precum Cristian Fodor,  Lena Miclaus si fratii Marisca,  HIQ si Marcel Pavel. Cu un week-end inainte, tot aici s-a tinut Festivalul Tineretului unde a cantat Connect R. Pentru ambele manifestari, Primaria si Consiliul Local nu a scos niciun ban din buzunar.

Luiza Andronache

 

Advertisements

Un comentariu la „Lupeniul este intr-o continua sarbatoare

  • 29 mai 2012 la 14:31
    Permalink

    Mda, Lupeniul e in sarbatoare permanenta inainte de alegeri… dupa ce-l realegem pe Resmerita ca pe Ceausescu, de 5 ori la rand, se termina cu sarbatorile, promisiunile si agitatia – revenim la lancezeala, nepasarea si sfidarea cetatenilor, ca mai inainte. 🙂

Comentariile sunt închise.