Petrosaniul este,din aceasta seara,luminat de sarbatoare. Mii de beculete colorate au umplut, la lasarea intunericului strazile, iar in Parcul Central Carol Schreter a fost sarbatoare. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi, insotit de cei doi copii ai sai, Andrei, sarbatoritul zilei de azi si Maria, pe care a tinut-o tot timpul in brate, au apasat intrerupatorul cu mari emotii. „Haideti sa apasam cu totii pe buton si sa vedem cum se aprind luminile!”, a fost indemnul primarului, iar copiii au aplaudat in momentul in care parcul s-a umplut de lumina.
Tot acum, a fost aprins si iluminatul stradal si intreg orasul s-a umplut de culoare. „Am reusit sa aprindem luminile de asta data, mai repede decat in alti ani si, probabil, anul viitor le vom aprinde si mai repede, ca sa ne bucuram de aceste sarbatori cat mai mult posibil si noi, cei mari, dar, in special, cei mici, care au venit intr-un numar atat de mare aici. E o premiera pentru fetita mea Maria, pentru ca este prima data cand participa si sunt foarte multi copii, aceasta seara fiind o bucurie pentru toti”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
O ceata de spiridusi, ajutoare ale lui Mos Craciun, au impartit tuturor copiilor dulciuri si astfel, la Petrosani a fost dat startul sarbatorilor de iarna din acest an.

Diana Mitrache